Instrumentenverzekering

Verzeker je instrumenten overal ter wereld, tegen alle onvoorziene zaken, voor een vast lage prijs - exclusief voor leden van de Kunstenbond.

Tentoonstelling verzekering

Deze verzekering biedt all-risk dekking voor schade aan kunstwerken en objecten die worden tentoongesteld in Nederland, zowel tijdens de expositie als onderweg daar naartoe.

Doorlopende reisverzekering plus

Met deze reisverzekering ben je niet alleen tijdens je vakantiereizen, maar ook tijdens incidentele zakelijke reizen verzekerd. Exclusief voor leden van de Kunstenbond ontwikkeld.

Letselschade

De Kunstenbond biedt haar leden rechtshulp bij letselschade. (Insurance for personal injury. Eng translation available)) Wij werken hiervoor samen met de deskundigen van Ratio Letselschade.

Woonhuisverzekering

Met deze woonhuisverzekering verzeker je jouw onroerend goed en alles wat daarbij aan vastzit.

Transportverzekering eigen vervoer

Deze verzekering biedt dekking tegen schade tijdens het vervoer van kunstwerken met een eigen voertuig. Daarmee zou het als alternatief gekozen kunnen worden van de tentoonstellingsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Als lid van de Kunstenbond ben je verzekerd van juridische hulp op het gebied van werk en inkomen binnen Nederland. Met deze Rechtsbijstand verzekering krijg je deskundige hulp wanneer je aanvullende hulp of op andere gebieden (bijv in het buitenland) nodig hebt.

Personenautoverzekering

Goed verzekerd met je voertuig de weg op, met deze personenauto verzekering ben je goed verzekerd tegen schade aan jouw auto en eventuele schade die is toegebracht aan het voertuig van een ander. Je hebt keuze uit verschillende dekkingen.

Inboedelverzekering

Deze inboedelverzekering kent de meest uitgebreide dekking die mogelijk is. In principe is alles dat jouw verzekerde-bezittingen kan beschadigen verzekerd, wanneer dit gebeurt door een plotseling en onverwacht evenement. Slechts een paar uitsluitingen zijn van kracht

Brandverzekering eigen werk

Deze verzekering biedt dekking tegen schade aan kunstwerken aanwezig in de eigen werkplaats/atelier van de beeldend kunstenaar. Onder de dekking valt onder andere schade aan zakelijke goederen door brand, waterschade etc.

Brandverzekering inventaris

De brand-inventarisverzekering biedt dekking tegen schade aan de inventaris van de werkplaats/atelier van beeldend kunstenaars.

Arbeidsongeschiktheids verzekering

Als lid van de Kunstenbond krijg je korting op een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Centraal Beheer.

Aansprakelijkheids verzekering voor particulieren

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren Verzekerd tegen schadeclaims Deze Aansprakelijkheidsverzekering biedt een dekking tegen schadeclaims. Deze verzekering geldt voor jou, je partner, eventuele kinderen (inwonend of voor studie uitwonend), andere inwonenden en voor huisdieren.

Aansprakelijkheids verzekering bedrijf

Voor professionele musici, docenten kunsteducatie, beeldend kunstenaars, die als zelfstandige werkzaam zijn in hun beroep. Deze verzekering biedt een dekking tegen aanspraken die bij de verzekerde kunnen terechtkomen wegens een onrechtmatige daad jegens een derde ten opzichte van de verzekerde.

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Word ook lid van de Kunstenbond!

Kunstenbond is dé vakbond voor iedereen die werkzaam is in de culturele en creatieve sector.

Of je nou zzp’er bent of in loondienst. Autonoom kunstenaar of dienstverlener. Wij komen voor je op!

  • Wij bieden je juridische hulp.
  • Wij behartigen jouw belangen in de politiek.
  • We springen voor jou in de bres bij werk- en opdrachtgevers.
  • Wij sluiten jouw cao af en jij bepaalt mee.
  • Je kunt bij ons terecht met al je vragen over werk en inkomen.
  • Je krijgt korting op heel veel verzekeringen.
  • Je laat bij ons je contracten screenen.
  • Maak gebruik van onze voorbeeldcontracten, subsidiechecklist, incassobrieven, en veel meer.

Samen staan we sterker!