Wil je ideeën of ervaringen met ons delen? Ben jij benieuwd waar de Kunstenbond mee bezig is? Of is er een specifiek onderwerp waarover je meer zou willen weten? Schuif dan een keer aan bij ons online koffie-uurtje. Deze online bijeenkomsten zijn ongeveer eens per maand op vrijdagochtend van 10:00-11:00 uur.

Telkens kun je met andere leden van de Kunstenbond en een aantal Kunstenbondcollega’s in gesprek. In sommige gevallen is er een bepaald onderwerp of thema waarover we het vooral zullen hebben, zoals de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering, fair practice of cultuurfondsen. In andere gevallen ligt het gesprek open. Hoe dan ook is er ruimte voor jouw inbreng én jouw vragen.

De eerstvolgende koffie-uurtjes vinden plaats op onderstaande data:

Vrijdag 8 december

Op vrijdagochtend 8 december kun je in gesprek met directeur Ronald, belangenbehartiger Caspar, advocaat Jean-Louis en communicatiespecialist Evelien. Heb je zorgen over de impact van de verkiezingsuitslag op de culturele en creatieve sector? Heb je een idee waardoor we jou als lid nog beter kunnen vertegenwoordigen? Of loop je met een juridische kwestie en ben je benieuwd hoe de Kunstenbond jou hiermee kan helpen? Kom dan 8 december naar ons online koffie-uurtje.