Met een doorlopende reisverzekering ben je al gauw voordeliger uit dan met verschillende losse reisverzekeringen. Deze reisverzekering biedt dekking voor het hele jaar voor al je reizen. Daarbij heeft de Kunstenbond in samenwerking met adviesgroep Van der Roest deze verzekering met zakencomponent ontwikkeld, waardoor er 4 optredens per jaar in het buitenland zijn meeverzekerd!

Zakenreis of vakantiereis?

Het komt regelmatig voor dat musici, kunstenaars en andere actievelingen in de culturele sector reizen naar het buitenland maken voor hun werk. In dit soort situaties is vaak een aparte zakenreisverzekering nodig, maar deze zijn relatief kostbaar. Exclusief voor leden van de Kunstenbond is een speciale doorlopende reisverzekering ontwikkeld waarmee je niet alleen voor je vakantiereizen, maar ook voor je zakelijke reizen bent verzekerd! Als lid van de Kunstenbond kun je namelijk gebruik maken van de extra optie op de doorlopende reisverzekering: het meeverzekeren van incidentele zakenreizen. Bij het aanvragen van de verzekering kun je kiezen voor de optie ‘buitenland optredens’, waardoor er minstens 4 optredens per jaar in het buitenland worden meeverzekerd. Wanneer je regelmatig zakelijk in het buitenland verblijft, kun je met ons overleggen voor een alternatief, namelijk de zakenreisverzekering.

Met deze reisverzekeringen kies je voor:

  • Per jaar 4 optredens in het buitenland meeverzekerd
  • Afdekken van onverwachte financiële risico’s tijdens je vakantie
  • Hulp van een alarmcentrale bij problemen in het buitenland
  • Een verzekeringspakket dat je gemakkelijk kunt aanpassen aan je persoonlijke wensen
  • Extra financieel voordeel via het Kunstenbond verzekeringspakket
  • Snelle en zorgvuldige afhandeling van schade
  • Mogelijkheid om de vakantiereisverzekering uit te breiden met ‘buitenland optredens’

Let op: bij deze verzekering zijn jouw instrumenten niet meeverzekerd als reisbagage! Je kunt hiervoor apart onze instrumentenverzekering afsluiten.

Voor maatoplossingen kun je met onze verzekeringspartner Van der Roest overleggen over alternatieven.

Verzekeringen afsluiten

Als lid van de Kunstenbond krijg je flinke korting op een diverse verzekeringen. Het afsluiten van deze verzekering kan via adviesbureau Van der Roest.

TIP: Je hebt je lidmaatschapsnummer nodig om een verzekering met korting af te sluiten. In je persoonlijke Kunstenbondprofiel vind je jouw lidmaatschapsnummer.