Soms ga je als cultuurwerker, kunstenaar of musicus voor je werk naar het buitenland. In dit soort situaties is vaak een aparte, relatief kostbare zakenreisverzekering nodig. Met een doorlopende reisverzekering ben je al gauw voordeliger uit dan met verschillende losse reisverzekeringen. Exclusief voor leden van de Kunstenbond hebben we een doorlopende reisverzekering ontwikkeld waarmee je niet alleen tijdens je vakantiereizen, maar ook tijdens incidentele zakelijke reizen verzekerd bent.

Wat je verzekert

Deze reisverzekering-plus biedt dekking voor het hele jaar en voor al je persoonlijke reizen, plus 4 zakelijke reizen naar het buitenland per jaar (waaronder bijvoorbeeld optredens).

Met deze reisverzekering kies je voor:

  • Per jaar 4 optredens, conferenties of zakenbezoekjes in het buitenland meeverzekerd
  • Afdekken van onverwachte financiële risico’s tijdens je vakantie
  • Hulp van een alarmcentrale bij problemen in het buitenland
  • Een verzekeringspakket dat je gemakkelijk kunt aanpassen aan je persoonlijke wensen
  • Extra financieel ledenvoordeel via de Kunstenbond
  • Snelle en zorgvuldige afhandeling van schade

Let op: bij deze verzekering zijn jouw instrumenten niet meeverzekerd als reisbagage! Je kunt hiervoor apart onze voordelige instrumentenverzekering afsluiten.

maatoplossingen

Deze verzekering is interessant voor mensen die maximaal vier keer per jaar naar het buitenland reizen om daar te werken. Wanneer je vaak zakelijk in het buitenland verblijft of veel in het buitenland optreedt, is de zakenreisverzekering waarschijnlijk een beter alternatief. Heb je geen zakelijke reisverzekering nodig? Dan kun je als lid van de Kunstenbond een ‘gewone’ doorlopende reisverzekering (zonder plus) afsluiten met korting. Neem contact op met onze verzekeringspartner voor de beste oplossing voor jou.

Voor dit en andere maatoplossingen kun je contact opnemen met onze verzekeringspartner Van der Roest.

Verzekeringen afsluiten

Als lid van de Kunstenbond krijg je flinke korting op diverse verzekeringen. Het afsluiten van deze verzekering kan via Adviesgroep Van Der Roest.

Tip: je hebt je lidmaatschapsnummer nodig om een verzekering met korting af te sluiten. In je persoonlijke Kunstenbondprofiel vind je jouw lidmaatschapsnummer.

Nog geen lid? Neem contact op met Adviesgroep Van Der Roest om een indicatie te krijgen van de korting die je kunt krijgen bij de verzekeringen die passen bij jouw situatie. Zo kun je een weloverwogen keuze maken om lid worden van de Kunstenbond. Naast de voordelige voorzekeringen kun je dan ook profiteren van de andere voordelen van een Kunstenbondlidmaatschap.