Studeer je aan een van de kunstopleidingen in Nederland en wil je in alle opzichten sterker staan? Word dan ook lid van de Kunstenbond.

  Bilal Bachir, afgestudeerd Artez Dance Academy en lid vakgroep Theater en Dans
Ik geef veel trainingen op vakopleidingen en merk dan hoe superenthousiast studenten zijn over hun vak. Dat de Kunstenbond hen kan helpen, is belangrijk om te weten. ~ Bilal Bachir, afgestudeerd Artez Dance Academy en lid vakgroep Theater en Dans

De Kunstenbond is er voor alle creatieven in Nederland die de passie voor het maken delen. Met die passie zit het wel goed, maar hoe zit het met de poen? Een eerlijk inkomen voor alle makers, dat klinkt logisch. Toch is het vaak niet de realiteit. Dat gaan wij veranderen.

samen voor elkaar

lekker starten

Op de academie krijg je geen les in ondernemen. Als je start, is dat wel wat je moet doen. We helpen je op weg met antwoord op de belangrijkste vragen over geld, waarde, risico’s, contracten, klanten en belastingen.

waar kun je op rekenen met een student lidmaatschap?

Als studentlid kun je kennismaken met de juridische helpdesk van de Kunstenbond. Onze (juridische) adviseurs denken graag met je mee. Het studentlidmaatschap geeft je jaarlijks recht op 1 uur rechtsbijstand.

Hoe kom ik aan geld?

Geld! Je hebt het nodig om je droomproject te kunnen starten of je ontwerp in productie te nemen. En je wil ook gewoon brood op de plank. Maar hoe kom je eraan als je start? En hoe zorg je dat je je geld ook echt krijgt als je een opdracht hebt gedaan

> 6 vragen over geld

WIL JE MEER WETEN

Bel ons gerust als je nog vragen hebt over je lidmaatschap. Ons telefoonnummer: 020-2108050

Floor Dreyer, marketing en communicatie & secretariaat beeld: Sandra Eleveld
Floor Dreyer, marketing en communicatie & secretariaat
Sandra Eleveld, officemanager beeld: Christine van Rooijen
Sandra Eleveld, officemanager