Wist je dat de vakgroep kunsteducatie uit meer dan 1.100 leden bestaat? Wist je dat we met meer leden ook meer impact hebben? Jij bepaalt. Jij laat van je horen. Het gaat om jou. Het draait om jou.

Kom op vrijdag 22 september 2017 om 10:30 uur naar het allereerste Share, Learn & Talk evenement van de Kunstenbond in Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, Utrecht.

Je bent deze dag niet alleen hongerig naar informatie, maar je hebt natuurlijk ook behoefte aan andere voedingsstoffen en energie. Wij zorgen samen met Het Huis Utrecht voor de lunch. Gewoon inbegrepen wanneer je je aanmeldt voor het Share, Learn & Talk evenement.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de workshops maar jij als lid van de Kunstenbond kan hier sowieso bij zijn. Omdat we meer creatieven en kunstenaars willen aanspreken, mag je die dag ook een introducé meenemen.

Schrijf jezelf en een introducé nu gratis in via deze link en dan delen, leren en praten we samen verder.


Share
We beginnen de dag om 10:30 uur met een Meet & Greet van het nieuwe vakgroepsbestuur kunsteducatie en praten je helemaal bij over de Kunstenbond en de stand van zaken binnen de kunsteducatie.

Learn
De Kunstenbond helpt je graag met informatie, diensten en vaardigheden om jouw positie binnen en buiten de sector te versterken. Om 11:00 uur starten we met de volgende workshops:

——————————————————————————————-

Workshop: Tijd is geld
door Vicky Fasten

Jouw tijd is kostbaar. Maar hoe kostbaar? Hoe bewust ga je met jouw tijd om? Vicky introduceert uurtariefchecker en geeft praktische tips waarmee je jouw tijd bewust en efficiënt kan inzetten.

——————————————————————————————-

Workshop: In the picture
door Eva Kaldenbach

Al enige tijd aan het stoeien met je website? Of krijg je jouw dienst/product steeds net niet lekker gepitcht? Hoe verkoop je jouw product of dienst? We helpen je op weg met het (her)schrijven van jouw pitch/profiel waarmee je jezelf ‘In te picture’ kunt spelen in dit nieuwe seizoen.

——————————————————————————————–

Workshop: Zakelijke meuk
door Peter van den Bunder

Ondernemen wat een gedoe! Veel creatieven hebben te maken met een hybride beroepspraktijk. Hoe organiseer je dit goed? Peter helpt je op weg.

——————————————————————————————-

Talk

Het Kunsteducatiedebat: de stellingen, de vraagstukken, de argumenten, de oplossingen en vooral jouw mening.

Als afsluiter van het Share, Learn & Talk evenement van de Kunstenbond gaan we om 12:45 uur met elkaar in debat. En wie beter om dit alles te stroomlijnen, prikkelen en te voeden dan Quintis Ristie en Samantha Coleridge?

Quintis Ristie is vooral bekend als reporter in Raymann is Laat en speelde in series als Spangas en Bureau van Speijk. Quintis is een bekende Nederlander, maar vooral een bruggenbouwer. Hij is maatschappelijk en sociaal betrokken en vooral kritisch.

Samantha Coleridge is radio en tv presentatrice/reporter en heeft gewerkt voor onder andere Open Rotterdam en RTL Koffietijd. Samantha is daarnaast ook actrice en is afgestudeerd arts.

De volgende stellingen of vraagstukken kunnen zomaar een onderdeel van het Kunsteducatiedebat zijn:

  • Belangenbehartiging van zzp’ers gaat ten koste van werknemers
  • Moet de Kunstenbond zich hard maken voor één Cao voor de hele creatieve sector?
  • Moet de instroom van nieuwe creatieven op de arbeidsmarkt worden beperkt?
     

Wij gaan graag samen met jou en een aantal genodigden uit de sector in debat over oplossingen, belangen en doelen. Denk bijvoorbeeld aan de rol die jij als vaste werknemer kan spelen binnen een cultuurinstelling als drijvende kracht achter het aansturen van zzp’ers.