Eefke Meijerink 

Eefke was tot 1 september ’17 Directeur van de Creatieve Coöperatie Zwolle. Zij studeerde Sociologie aan de Universiteit Utrecht. Samenlevingsvraagstukken en daarna Kunst en Cultuur zijn een rode draad in haar cv. Deze kwamen samen bij haar werkzaamheden als Manager Onderwijsprojecten bij Theaterfestival “de stad als theater”. Hierna heeft zij als adviseur en mede-oprichter van Spankracht diverse projecten geleid op het gebied van Marketing en Fonds- en Sponsorwerving. Eefke is vanaf eind oktober ’17 Wethouder in Zwolle (WMO, soc. volkshuisvesting en SoZaWe) heeft een partijpolitiek netwerk.

Eefke is een gedreven pionier die altijd zoekt naar mogelijkheden en kansen. Ze heeft oog voor de knelpunten van creatief ondernemen maar ziet ook mogelijkheden voor de kunstenaars van de toekomst. In de (lokale)  politiek heeft ze regelmatig de rol van onderhandelaar vervuld waarbij goede sfeer én resultaat voorop staan.

Marcus van den Hoek

Marcus was ruim 20 jaar partner bij Deloitte. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de WUR heeft hij 10 jaar als consultant en directeur bij een Consultancybureau gewerkt en veel ervaring opgedaan in strategie- en organisatie-onderzoeken voor ondernemingen en in het publieke domein. Hierna heeft hij zich als partner en directeur ingezet voor groei van Deloitte Consulting en Deloitte Energy & Resources. Ook was hij wereldwijd eindverantwoordelijk voor de dienstverlening van Deloitte aan Royal Dutch Shell.

Marcus is gewend om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Hij vindt het van belang om in deze sector als adviseur zijn kennis en expertise in te zetten en verwacht dat hij op de “harde kant” zaken kan toevoegen.