Contract screening

Wil jij je afspraken contractueel vastleggen en vind je het fijn als een expert met je meekijkt?
Maakt dan een afspraak voor een contract screening met een van onze juristen.

Bedrijfskundigadvies

Heb jij behoefte aan advies over je zzp praktijk? Dan kunnen wij je helpen.
Voor onze leden

Even geduld ajb

Misschien zag je het al: onze website is helemaal op de schop gegaan!

Met onze nieuwe website kunnen we nog beter alles vertellen wat we weten en doen. En dat is nogal wat! We hebben door de jaren heen ongelofelijk veel gedaan en bereikt. Ook op dit moment zijn onze collega’s met man en macht op tientallen strijdtonelen bezig.

Sommige delen van deze website zijn nog niet helemaal klaar. Misschien ben jij per ongeluk op een (half) lege pagina beland. Dat is jammer. Kijk vooral even rond op andere pagina’s, want er is al heel veel kennis en actualiteit te vinden.

Plus een excellente reden om over twee weken nog eens terug te komen!

Belastingservice

De belastingadviseurs van de Kunstenbond helpen ieder jaar zelfstandigen met het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting.

Voor onze leden nieuws

Modelovereenkomsten

Kunstenbond heeft een aantal modelovereenkomsten opgesteld. Als je afspraken vastlegt met zo’n modelovereenkomst dan voldoet je opdracht aan de criteria van een zelfstandige klus voor de Wet DBA. Leden kunnen de modelovereenkomsten downloaden in de beveiligde ledenomgeving. Je moet wel even inloggen.

Ben je lid maar kun je niet inloggen? Neem dan contact op met de collega’s van de ledenadministratie op info@kunstenbond.nl

Heb je vragen over de modelovereenkomst? Neem dan contact op met de juridische helpdesk op juridischadvies@kunstenbond.nl

Reviews van Kunstenbondtools

Reviews van Kunstenbondtools

Helpdesk

Kunstenbondleden met individuele vragen kunnen terecht bij onze helpdesk.