Op vrijdag 16 maart aanstaande geven belangenbehartigers Peter van den Bunder, Karin Boelhouwer en trainingsacteur Joris Beulink de workshop Onderhandelen in 3D.

Aansluitend aan de Algemene ledenvergadering van de vakgroep Kunsteducatie geven we een hele handige en praktische workshop. Onderhandelen in 3D.

In de culturele sector werken steeds meer ZZP’er die hun eigen afspraken moeten maken met opdrachtgevers. Dat is iets waar je enorm tegen op kunt zien.

In deze workshop krijg je hints en tips over onderhandelen. En je krijgt de gelegenheid om meteen praktijk ervaring op te doen!

Want onderhandel jij over je tarief of je contract? Over het aantal uur dat je werkt en wat daarin van je verwacht wordt? Zeg jij NEE tegen een te laag aanbod?

Onderhandelen is een vak apart en we vinden het moeilijk!
De workshop Onderhandelen in 3D gaat in op de stappen denken, durven, doen. Je krijgt uitleg over de mogelijkheden van onderhandelen en je krijgt concrete handvatten om daadwerkelijk in onderhandeling te durven gaan! Bij deze workshop zijn ook niet-leden van harte welkom! Neem dus vooral iemand mee!

De workshop is gratis en aanmelden wordt heel erg op prijs gesteld. Mail naar Karin Boelhouwer dat je er bij bent!

Aanvang workshop: 15:00 uur

Locatie: Lokaal 114, UCK Domplein 4, 3512 JC Utrecht