Na aflevering 1: MONEYWISE en aflevering 2: SHOW kunnen we alweer bijna de derde aflevering van V*KTV met je delen. Op dinsdagavond 14 februari nodigen we je uit in Broedplaats SUP om met ons aflevering 3: STUDIO te kijken, over het krijgen en behouden van werkruimte als beeldend kunstenaar. Na afloop vindt er een panelgesprek plaats en is er ruimte om je te mengen in de discussie. Aanmelden is gratis. Zien we je daar?

V*KTV

V*KTV is een broodnodige serie over de kunst van het ondernemen, de veranderende afzetmarkt, beschikbare werkruimtes en de dynamiek binnen het kunstenveld. Het brengt het persoonlijke verhaal van tien eigenzinnige kunstenaars in beeld, biedt op verfrissende wijze inzicht, en toont – uiteraard – kunst.

Screening V*KTV #3: STUDIO
In aflevering 3 van V*KTV wordt het atelier onder de loep genomen. De beschikbaarheid van werkruimte voor beeldend kunstenaars staat al jaren sterk onder druk. Hoe ga je daar als maker mee om? Welke mogelijkheden zijn er al, en wat kunnen we samen bewerkstelligen om de situatie te verbeteren? In V*KTV #3: STUDIO komen er kunstenaars met uiteenlopende ervaringen aan het woord. Op 14 februari lanceren we de aflevering in 𝘽𝙧𝙤𝙚𝙙𝙥𝙡𝙖𝙖𝙩𝙨 𝙎𝙐𝙋 𝙞𝙣 𝘼𝙢𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙢, een tijdelijk woon-werkcomplex voor kunstenaars en creatieven dat binnenkort moet sluiten. Na afloop van de screening gaan we met een panel én samen met jou over het thema in gesprek.

Programma

19:30 deuren open

20:00 korte introductie en screening V*KTV #3: STUDIO

20:45 panelgesprek met o.a. Wilma Vissers (beeldend kunstenaar en actief lid van de Kunstenbond), Claire van der Mee (beeldend kunstenaar) en moderator Peter van den Bunder (belangenbehartiger beeldende kunst bij de Kunstenbond). Het panelgesprek is mogelijk (deels) in het Engels.

21:30 borrel

Locatie: Broedplaats SUP, Surinameplein 35, Amsterdam
Toegang: Gratis

Aanmelden is gratis, maar wees er snel bij: het aantal plekken is beperkt. Kun je niet meer komen? Meld je dan af of laat het ons weten via communicatie@kunstenbond.nl.