Wij hebben jouw hulp nodig!

In 7 minuten van jouw tijd kan jij ons helpen met waardevolle informatie.

#UnmuteUs #wijmakencultuur 

#UnmuteUs: wij waren erbij afgelopen zaterdag en hebben met velen van jullie onze stem laten horen!
Nu het vervolg en het antwoord op de vraag: laat de evenementen van start gaan vanaf 1 september! Het blijft doodstil en dat kunnen we niet zomaar accepteren. De lobby is in volle gang. Cijfers over het verlies aan inkomsten zijn daarvoor van cruciaal belang.

De sector is deze cijfers aan het verzamelen vanuit hun perspectief. Maar niet alleen het verlies van publieksinkomsten vanwege het niet doorgaan van de evenementen is van belang. Wij hebben jullie heel hard nodig om ook vanuit onze kant te kunnen aantonen om hoeveel verlies het voor werkenden (zoals zzp’ers en andere flexwerkers) in onze hele sector gaat, zodat steunmaatregelen niet alleen aansluiten op de behoefte van de organisatoren en opdrachtgevers, maar ook op jouw behoefte.

Enige tijd geleden stuurden wij jullie deze vragenlijst.
We hebben van nog veel meer werkenden in de sector de antwoorden op de vragen nodig, om in de lobby goed beslagen ten ijs te komen. Dus beantwoord alsjeblieft deze vragen! En mocht je het al gedaan hebben, dan hartelijk dank. En deel de link naar de vragenlijst onder iedereen die je kent.

Door jullie bijdrage komen we verder!