Aanstaande vrijdag 22 september is er een online bijeenkomst voor leden van de Kunstenbond. Met Prinsjesdag, de politieke beschouwingen en de verkiezingen op komst is er in de politiek een hoop in beweging. Wat staat er in de cultuurbegroting van volgend jaar? Welke gevolgen hebben de verkiezingen voor de basisinfrastructuur 2025-2028? En wat zijn de gevolgen voor werkenden in de culturele en creatieve sector zelf? Welke punten of ideeën wil je meegegeven aan de Kunstenbond voor de lobby? Over deze onderwerpen praten we je bij en kunnen jullie eigen ervaringen delen en uitwisselen.

De bijeenkomst vindt plaats op Zoom, van 10:00-11:00 uur op vrijdag 22 september. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan!

Je kunt je aanmelden vóór aanstaande donderdag 21 september om 10:00 uur. Wij sturen vlak voordat de sessie begint een link naar je e-mailadres waarop je kunt deelnemen op je computer of smartphone. Je hoeft van te voren geen account aan te maken om deel te nemen.

Kunstenbondcollega’s Ronald Gijsbertsen (directeur), Peter van den Bunder (belangenbehartiger beeldende kunst & zzp’ers), Klaartje Wouters en Evelien Stoffels (marketing en communicatie) schuiven online aan. Daarnaast natuurlijk leden van de Kunstenbond die net als jij willen meepraten over dit onderwerp.