JouwMuziekRecht met korting voor NTB/VCTN-leden

Veel componisten en creatievelingen ervaren het regelen van auteursrecht als vervelend en tijdrovend werk en dat is zonde, want hierdoor lopen ze inkomsten mis. Om deze situatie te verbeteren is JouwMuziekRecht opgericht.

Voor een vast bedrag per jaar regelt het bedrijf alles wat met auteursrecht, Buma/Stemra en Sena te maken heeft. JouwMuziekRecht is opgericht door componist en producer Christian Jansen. Onder zijn artiestennaam C-Jay heeft hij internationale bekendheid gekregen als maker van progressive house en ambient/chillout. Daarnaast heeft hij een decennium lang voor Buma/ Stemra gewerkt waardoor hij nauwkeurig en op maat kan ontzorgen én adviseren. JouwMuziekRecht regelt voor diverse rechthebbenden uit de dance- en elektronische muziekscene hun copyright vraagstukken.

Het bedrijf geeft advies op maat, zorgt voor het aanmelden en controleren van werken en soundfiles bij Buma/Stemra, Sena én DJ Monitor, controleert betalingen, houdt live optredens bij en adviseert over het gebruik van jouw werken door derden. JouwMuziekRecht controleert ook actief of er nog ergens geld blijft liggen dat op jou ligt te wachten. Uiteraard is de service ook inzetbaar voor muziek in andere genres.

Wil jij óók profiteren van meer dan 20 jaar professionele ervaring in de industrie? Stuur vandaag nog een e-mail voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek; telefonisch, via videoconference óf (als de regels het toelaten) op een locatie naar jouw keuze.

Leden van de VCTN krijgen 10% korting op álle diensten die JouwMuziekRecht aanbiedt. Laat tijdens de vrijblijvende kennismaking weten dat je lid bent van en profiteer van dit exclusieve voordeel!

www.jouwmuziekrecht.nl
info@jouwmuziekrecht.nl