Deze inboedelverzekering kent de meest uitgebreide dekking die mogelijk is. In principe is alle type beschadigingen aan jouw bezittingen verzekerd, wanneer dit gebeurt door onvoorziene omstandigheden of een incident. Slechts een paar uitsluitingen zijn van kracht. 

Voordelen:

  • Garantie tegen onderverzekering bij correct gebruik van de Inboedelwaardemeter en jouw verzekering groeit automatisch mee met prijsstijgingen door inflatie. 
  • Jouw sieraden zijn standaard meeverzekerd tot € 2.500,-. 
  • Mogelijkheid om een aanvullende kostbaarhedenverzekering af te sluiten. 

Preventie korting:

Je kunt 15% op de premie van jouw Inboedelverzekering besparen door inbraakpreventiemaatregelen te treffen volgens de BORG-norm. Deze korting krijg je ook als je van de politie een certificaat Veilig Wonen hebt ontvangen. Kijk voor meer inbraakpreventietips op www.veiligheid.nl 

 

Verzekeringen afsluiten

Als lid van de Kunstenbond krijg je flinke korting op een diverse verzekeringen. Het afsluiten van deze verzekering kan via adviesbureau Van der Roest.

TIP: Je hebt je lidmaatschapsnummer nodig om een verzekering met korting af te sluiten. In je persoonlijke Kunstenbondprofiel vind je jouw lidmaatschapsnummer.